Samenwerken

Ik hou van mooie samenwerkingen en doe dit alleen met bedrijven en merken die bij mij en mijn blog passen. Hierin ben ik dan ook transparant over naar mijn lezers. Om samen te werken zijn er verschillende mogelijkheden, deze heb ik hieronder uitgewerkt. Maar misschien heb je zelf een ander leuk idee, laat het me dan vooral weten zodat we samen kunnen kijken naar de mogelijkheden!

 

Adverteren

Op mijn blog heb ik ruimte voor advertorials en gesponsorde blogberichten voor bedrijven en merken die bij mij passen. Ook gesponsorde social-mediaberichten op Facebook, Pinterest of Instagram zijn mogelijk.
 

Productpresentaties

Verkoop je mooie of unieke producten in jouw webshop of ben je een startende ondernemer en wil je je producten onder de aandacht brengen? Neem dan contact met me op! Wie weet kunnen we zelfs een leuke winactie hieraan koppelen.
 

Gastblogs

Wil jij dat ik een gastblog schrijf voor / over jouw bedrijf, merk of product? Dat kan! Ik vind dat erg leuk om te doen. Stuur me een bericht met je ideeën zodat we het hierover kunnen hebben (eventueel met een kopje koffie!).

Fotografie & Grafisch ontwerp

Ben je een beginnend bedrijf en ben je opzoek naar goede beelden voor bijvoorbeeld je website, visitekaartje of online content? Dan help ik je graag! Naast mijn eigen blog vind ik het erg leuk om jou te kunnen helpen. Of je nou een kleine ondernemer bent, winkel, blogger of een webshop.
 

Producten van Szaar

Geïnteresseerd in mijn eigen productenlijn? Wat leuk! Misschien heb je de interesse om mijn producten te willen gebruiken of verkopen in je winkel, wil je hier graag een blogartikel over schrijven of heb je vragen? Laat het me weten!
 

Adresgegevens

Wil je mij iets vragen, een leuk berichtje doen, samenwerken, iets opsturen of uitnodigingen voor een event? Vul onderstaande contactformulier in of stuur een mailtje naar info@szaar.nl Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.

Contact opnemen