Over szaar

Over de maker

Szaar is jaren geleden al ontstaan, toen ik als kind altijd bezig was om creaties van textiel te maken. Sinds dien had ik de droom om dit later door te zetten. Nu is Szaar voor mij een middel om mijn creativiteit in kwijt te kunnen. Om te kunnen experimenteren en verder te ontwikkelen.

Daarnaast volg ik een opleiding tot Docent Beeldende Kunst & Vormgeving aan ArtEZ Zwolle en heb ik een opleiding tot Ruimtelijk Vormgever afgerond op het Cibap Vakschool voor Verbeelding.

Met Szaar maak ik unieke items. Ieder is met volle aandacht en veel liefde gemaakt. Daarom is ook nooit iets hetzelfde. Alles is uniek en heeft zo zijn eigen verhaal. Ik weet zelf dus ook niet van te voren hoe iets word en laat het proces de vrije loop. Dit biedt me vrijheid om te kunnen maken wat mij inspireert en bezig houdt.


Visie

De wereld om ons heen begint meer van ons te vragen. Zowel met kennis en informatie als om bewustwording naar de toekomst. De aarde roept om veranderingen. Ik wil het graag anders doen in deze snelle en drukke tijd. Juist rust en kalmte bieden in ieders levensritme. Langzaam leven samen met de schoonheden van de natuur en respect hebben voor de aarde. Organisch, duurzaam en tijdloos zijn daarom de pijlers van Szaar. Streven naar een echte wereld met materialen die goed zijn voor mens en milieu en daarmee een positieve impact hebben op de aarde. Materialen die fijn aanvoelen en lang mee gaan zodat je minder hoeft te kopen en zo ook nog eens een milieuvriendelijk resultaat levert!

1 reactie

  • Reply
    CentaineCreations
    08/10/2017 at 22:37

    Wat een leuke website! En prachtige foto’s maak je!

  • Laat een reactie achter