0

Over szaar

Hi! Ik ben Sarah van Engeland, afgestudeerd Ruimtelijk Vormgever aan het Cibap in Zwolle. Hiermee heb ik mij vooral op het ontwerpen van interieurs en styling gericht. Daarnaast focus ik mij ook nog verder op illustreren, grafisch vormgeven & fotografie. Ik vind het namelijk super om nieuwe dingen te laten ontstaan en daarbij mijn creativiteit in te kunnen zetten.

 


 

Fotografie

Op het moment dat ik een tussenjaar nam binnen mijn opleiding, miste ik het uiten van mijn creativiteit en besloot ik om een blog te beginnen. Hierbij kwam een stukje fotografie om de hoek kijken waar ik vanaf dat moment een grote liefde voor ontwikkelde. In de afgelopen jaren heb ik me hier verder in ontwikkeld en verdiept en ben ik altijd in opzoek naar nieuwe verbeteringen. Na mijn opleiding op het Cibap wil ik dan ook graag doorstuderen naar de fotovakschool om zo een echte fotografe te worden!

Producten van Szaar

Wat naast fotografie & grafisch vormgeven ook een grote voorliefde is geworden is het ontwerpen van producten. Al van kleins af aan was ik achter de naaimachine te vinden om kleine dingetjes voor familie te maken. Tijdens mijn tussenjaar ben ik ook hierin verder gegaan. Van het illustreren van kaarten en posters of lasergesneden producten uit hout. Ik houd het graag eigen, eenvoudig, duurzaam en neutraal.

De inspiratie voor mijn styling, foto’s of producten haal ik uit alle dagelijkse dingen zoals een mooie verpakking uit de supermarkt, een boswandeling, vintage accessoires uit de kringloop of een mooie quote die iemand gebruikt. Overal zit de inspiratie in, als je het mij vraagt!

Blog en samenwerken

Op mijn blog deel ik al mijn eigen inspiratiemomenten en passies maar daarnaast help ik ook jou graag met het maken of ontwerpen van nieuwe beelden. Wil je meer informatie over samenwerken? Klik dan hier.

Neem gerust een kijkje op de rest van de website voor een geheel beeld van Szaar!

1 reactie

  • Reply
    CentaineCreations
    08/10/2017 at 22:37

    Wat een leuke website! En prachtige foto’s maak je!

  • Laat een reactie achter