27/12/2020 | Blog/ DIY

Wens walnoot

Voor deze kerst was ik opzoek naar een leuke unieke diy om weg te geven aan familie of vrienden. Zo kwam ik via Laura deze te gekke wens walnoten tegen en bedacht me dat ik de materialen hiervoor in huis had. Ik begon er met een paar maar omdat ik het zo leuk vond om te doen besloot ik er toch nog steeds wat bij te maken voor anderen.

Hoe maak je dit?

 1. Open de walnoot voorzichtig met een kraker en een mesje door er voorzichtig vanaf de open onder/bovenkant in te steken en via de rand open te snijden.
 2. Haal de walnoot uit de schil en krab schoon.
 3. Schrijf briefje met een mooie spreuk en stop deze in de walnoot
 4. Plak de walnoot dicht (ik gebruikte alleslijm)
 5. Verf de noot in een mooie kleur, voor kerst gebruikte ik nu goud
 6. Maak of koop een stoffen zakje, versier deze als je dat leuk vind
 7. Stop de walnoot in het zakje en doe er een leuk lintje om heen!

1 reactie

 • Reply
  Ageeth Mooij
  28/12/2020 at 17:56

  Wat prachtig mooi!

 • Laat een reactie achter