02/11/2019 | Blog/ szaar

Een nieuw logo en huisstijl

Een blog bijhouden, iets dat ik jaren lang vol liefde en enthousiasme heb gedaan. Het was voor mij een plek om te delen wat ik zoal allemaal deed in mijn vrije tijd, ik wilde anderen inspireren en verhalen schrijven.

Als ik zo terug kijk op het afgelopen jaar, waarin er uiteindelijk geen blogpost is ontstaan, denk ik te weten waardoor dat zo is gelopen. Het voelde niet langer juist, niet langer als noodzakelijk. Het bijhouden van een blog zorgde ervoor dat ik niet langer wist wat ik “moest” plaatsen. Dat leverde weer een bepaalde druk op waardoor voor mij het plezier eraf ging.

De afgelopen maanden kreeg ik het kriebelende gevoel om weer te gaan schrijven terug. De inspiratie en onderwerpen waar ik graag mijn visie over deel. Maar dat beeld paste niet langer in de vorm van de blog zoals die was op dat moment. Ik lag stil, een hele tijd stil. Niet wetende wat ik met Szaar wilde en waar ik mij goed bij voelde. Een lange zoektocht in alle rust en tijd volgde vanaf dat moment. Bij alles waarvan ik dacht: “dat inspireert mij” noteerde ik dat in mijn telefoon. Uiteindelijk vielen alle puzzelstukjes voor Szaar op haar plek. Langzaamaan ontstond er een nieuwe huisstijl, nieuwe ideeën voor producten en een visie waar ik volledig achter sta. Blijkbaar had ik een rustige tijd en een tijdelijke pauze nodig om erachter te komen waar mijn passie en geluk ligt in het hebben van een eigen onderneming. Dat heeft ook zijn uitwerking op dit stukje blog op de website. Af en toe, wanneer ik de behoefte voel om een verhaal of visie met jullie te delen, zou dat hier verschijnen. Puur ter inspiratie. Een plek waar ik nieuwtjes laat weten, mijn eigen projecten en ook inspiratie deel met jullie. En dat stukje rust bied mij weer de creativiteit die ervoor zorgt dat er genoeg ideeën zijn ontstaan voor Szaar!

Sarah

0 reacties

Laat een reactie achter