0
14/05/2018 | Dagjeweg/ Geen categorie

Uitwaaien op het strand

Rust in de chaos

Heerlijk even bijkomen en uitwaaien op het strand, wat was ik daar aan toe. Even letterlijk je hoofd leegmaken in de wind en even ontglippen aan de verplichtingen. Want dat het een drukke tijd was, dat stond voorop. Ik ben namelijk bezig met afstuderen aan mijn opleiding aan het Cibap en daarbij kreeg ik de kans om als pilot groep kandinaat een nieuwe manier van afstuderen in de praktijk uit te testen. Dat leek me een leuke maar vooral unieke kans. Voor ik het wist zat ik ineens bij IKEA Zwolle en was alles rond!

Uitwaaien op Texel

Uitwaaien op Texel

Afstuderen bij IKEA

De tien weken die volgden, moest ik het bedrijf leren kennen, het concept van IKEA en daarnaast mijn project gaan neerzetten. Ik mocht een belangrijke ruimte gaan vormgeven met de nieuwe INDUSTRIELL collectie van IKEA in samenwerking met Piet Hein Eek. Een te gekke handmade feeling en industrieel gevoel van ambacht. Uiteindelijk zat alles er voor dat ik het wist alweer op, had ik het ontwerp neergezet en was ik voor dit onderdeel van het examen geslaagd! Whoee! Als je het leuk vind om meer over dit ontwerp te lezen en te zien, dan kan dat via deze link.

Uitwaaien op Texel

Uitwaaien op Texel

Uitwaaien op Texel

Op naar Texel

En toen het avontuur bij IKEA er bijna op zat en ik een dagje niks gepland had, besloot ik om met mijn moeder even een dagje uit te gaan waaien op Texel. We sprongen de auto in en onderweg naar de boot kregen we al het gevoel van “hè hè, even weg”. Eenmaal in de Koog, liepen we een heerlijk stukje via de duinen naar een strandtent en verkleumden we van de kou (ja het is alweer een paar weken geleden, toen was het nog wat frisser buiten haha…). Dus besloten we om eerst op te warmen met koffie en taart! Omnomnom… altijd goed! Het was een heerlijk dagje, waarin we echt even helemaal uitwaaiden en de rust vonden om helemaal op te laden. Het blijft mooi en bizar, wat het strand en de zee met je kunnen doen! Genieten.

Uitwaaien op Texel

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter