09/04/2018 | Gastblog/ szaar

Minimalistische werkplek

Een stijlvolle, overzichtelijke en minimalistische werkplek… ja dat zijn termen waar ik ontzettend gelukkig van wordt.  Je hebt hierdoor alle focus op dat waar je mee bezig bent en werkt hierdoor productiever door. Een tijdje terug kwam Studio Babsie bij mij langs namens Dreamkey Design. Ze maakte foto’s van mijn nieuwe fijne werkplekje (en van mij!) en ik schreef hier een passend interview bij met een gezellige middag en prachtige foto’s als resultaat. Voor jullie is dit dan dus ook een eerste goede kijk in mijn nieuwe werkplek die ik een tijdje terug heb opgeknapt voor Szaar! Vind je het leuk om het artikel en mijn interview hierbij te lezen? Dan kun je via deze link naar de blog van Dreamkey Design!

Minimalistische werkplek

Illustraties Szaar

 

0 reacties

Laat een reactie achter