25/03/2018 | Event

Creative Life 2018

Het is even heel erg stil geweest hier bij Szaar maar dat is niet voor niets! Want naast mijn afstuderen bij IKEA momenteel, zijn er ook veel nieuwe ontwikkelingen en projecten bezig achter de schermen waarover ik jullie later meer kan en ga vertellen! Spannend!

Gezelligheid bij Creative life

Gisteren was het eindelijk zo ver: Creative Life. Al maanden geleden zette ik de datum van dit stijlvolle en inspirerende event in mijn agenda omdat ik dit niet, net als vorig jaar, wilde missen. Samen met Laura van LauraLua ging ik al vroeg op pad op weg naar Utrecht. En wat hadden we er een zin in! We hadden beide geen idee hoe het zou gaan zijn, wat we konden verwachten maar wisten wel zeker dat het een unieke plek was waar we graag met onze camera heen wilden.

Creative Life 2018 Szaar

Toen we aankwamen bij Creative Life werden we meteen naar binnen gelokt met de prachtige borden die buiten bij de ingang stonden en de sfeer direct benadrukte. Eenmaal binnen waan je je in deze prachtige creatieve en inspirerende wereld. Dan is het een echte uitdaging om niet direct overal tussendoor te lopen omdat je toevallig een leuk hoekje ziet… maar dat je gewoon vanzelf overal langskomt – oeps 🙂 – Want ja, waar je ook keek, zag je de fijne sfeer, de mooie handlettering of houten woorden… mooie foodtrucks en fijne mensen!

Creative Life 2018 Szaar

Creative Life 2018 Szaar

Creative Life 2018 Szaar

Creative Life 2018 Szaar

Creative Life 2018 Szaar

Zoals je op de bovenstaande foto’s wel kunt zien, is dit dus een te gekke plek. In de middag aten we een heerlijk biologisch patatje, dronken we koffie en genoten we van de blije mensen om ons heen. We spraken andere bloggers & instagrammers wat altijd weer een fijne bijkomstigheid is van zo’n evenement. De saamhorigheid.

En daarnaast is het natuurlijk interessant om eens verschillende merken offline te kunnen bekijken en daarbij te kunnen shoppen. Zo leuk om producten die je normaal veel online tegenkomt, nu ook even vast te kunnen houden (en kopen hihi….). Ik zocht nog een uniek cadeautje voor mijn moeders verjaardag en ging uiteindelijk voor (o.a.) heerlijke fudge! Dat is altijd goed… mjammie.

Als het aan mij ligt, ben ik er volgend jaar weer opnieuw bij! Jullie ook?

Creative life
Werkspoorkathedraal | Utrecht

2 reacties

 • Reply
  Rensina
  26/03/2018 at 13:33

  Leuke foto’s Sarah!
  Ik had dit jaar mijn camera thuis gelaten, maar nu ik dit zo zie heb ik wel een beetje spijt.. Maar misschien zijn mijn mobiel camera toch nog goed gelukt voor een blogje 😉

  • Reply
   szaar
   03/04/2018 at 07:57

   Dankjewel Rensina! 🙂 En ja… misschien volgend jaar toch maar weer meenemen, je weet maar nooit haha… 😉

  Laat een reactie achter