0
03/11/2017 | DIY/ Lifestyle

Opgeruimd staat netjes

Omdat we in het algemeen steeds meer gaan thuiswerken, is het geen overbodige luxe dan ook een goede werkplek te creeën.  Ik was laatst bij Ikea en vond daar deze opbergmogelijkheden van de nieuwe collectie. Zoals het bakje & rekje waar de klosjes garen op hangen. Ik nam deze mee naar huis waar ik nog een hardboard met gaatjes had staan. Deze kreeg een nieuw likje verf. Ook paste ik de maten van sommige gaten wat aan zodat ik alles eraan kon ophangen.  En zeg nou zelf, ziet het er niet geordend uit?

Wist je dat een opgeruimde werkomgeving goed is voor je werkprestaties? Je krijgt er een boost van. Nog een goede reden alles op te ruimen zodat je niet word afgeleid. Hoe netter je werkplek, hoe overzichtelijker het in je hoofd word.

Opgeruimd staat netjes, werkplek op www.szaar.nl

Licht & luchtig

Ik houd ervan om een lichte plek te hebben. Een plek waar de basis rustig is en je ideeën alle ruimte krijgen om niet beïnvloed te worden door andere kleuren of afbeeldingen. Misschien heb je wel niet één vast werkplek maar werk je op verschillende plekken. Zorg dan dat je alles makkelijk bij je kunt houden en kunt meenemen. Houd ook je tijdelijke werkplek overzichtelijk!

Opgeruimd staat netjes, tips voor een opgeruimde werkplek

Bloemen op je werkplek

Een opgeruimd bureau, een rustig sfeertje & verse bloemen in de buurt. Voor mij kan het niet fijner. De bloemen zorgen ervoor dat je je echt op je gemak voelt en dat het een nog gezelliger plekje word. Ik heb altijd bloemen in de buurt staan. Helemaal nu ik momenteel veel op deze werkplek te vinden ben. Er zijn namelijk veel nieuwe dingen in het vooruitzicht van Szaar, maar daarover een andere keer meer!

Opgeruimd staat netjes, tips voor een opgeruimde werkplek

Opgeruimd staat netjes, tips voor een opgeruimde werkplek

Ik ben erg blij met onze nieuwe aanwinst, naast dat het feit dat het bord erg stoer staat, is het ook nog eens ontzettend praktisch! Moet je dan toch veel werken of studeren, dan kun je het beter maar een beetje leuk & gezellig voor jezelf maken.

Dit vind je misschien ook leuk

1 reactie

  • Reply
    CentaineCreations
    26/11/2017 at 11:06

    Ziet er echt uit als een heerlijke werkplek!

  • Laat een reactie achter