0
05/10/2017 | Dagjeweg/ Event

vt wonen&design beurs 2017

Aan de titel kun je het al aflezen, ik ben dit jaar namelijk weer naar de vt wonen&design beurs geweest. De beurs waar je naar toe moet als je bijvoorbeeld nieuwe inspiratie zoekt. Maar ook als je je huis gaat verbouwen, of dat je juist gaat verhuizen… Er is geen reden te gek te bedenken om een kijkje te gaan nemen toch?

Dit jaar was het weer erg geslaagde dag en ik kwam thuis ben veel nieuwe bruisende ideeën en veelste veel foto’s! Dat is natuurlijk helemaal niet erg, want nu kan ik de foto’s mooi met jullie delen!

vt wonen&design beurs rode kruis

vt wonen&design beurs rode kruis

Het rode kruis

Naast het vtwonen huis vond ik persoonlijk de stand van het Rode Kruis het indrukwekkendst. Hierbij liepen mensen rond die verhalen vertelden over hun werk waardoor je echt voor je gevoel even tot stilstand kwam in alle drukte en hectiek. De spullen die te zien waren, waren ondanks dat ze stuk voor stuk uniek zijn, ook een echt levend decor voor wat anderen mensen voor hun werk soms dagelijks te zien krijgen. De stand van het Rode Kruis is te vinden achter de stand van vtwonen.

Het vtwonen huis

Dit is toch wel het centrum van de beurs als je het aan mij vraagt. Een grote prachtige stand dient als een echt vtwonen huis. Van slaapkamer tot keuken of tuinkamer! Alles is er te vinden. Het is echt een plek waar je een kijkje andersmans huis neemt en overal op kleine plekken word verrast met mooie producten. Soms zie je dingen voorbij komen waarvan je nooit had verwacht het in je interieur te vinden. Maar alles kan. Mooie oude spullen gecombineerd met nieuw design.

Ik kan op zulke dagen niet wachten tot ik “later” ook een eigen huis heb om die helemaal naar eigen smaak in te kunnen richten! Maarja, geduld… geduld Sarah.

vt wonen&design beurs

vt wonen&design beurs

vt wonen&design beurs

vt wonen&design beurs

vt wonen&design beurs

vt wonen&design beurs
3 T/M 8 OKT 2017 RAI AMSTERDAM

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter