0
12/08/2017 | Samenwerking

Give-away: Etui’s van Szaar & Motiflow

H O O R A Y! Omdat voor velen de zomervakantie in volle gang is, is dat een goede reden om een klein feestje te vieren. Goed idee toch? Ik vind van wel. Wat dacht je van… zon, een lekker drankje & een zomerse give-away?

Motiflow

Ik heb namelijk in samenwerking met Motiflow zelf drie prints ontworpen. Deze prints zijn geprint op een prachtige stof waarmee ik lekker aan de slag kon gaan. De patronen zijn exclusief ontworpen door Szaar en is dus een unieke give-away. Na dat ik wat inspiratie had opgedaan wat ik uiteindelijk wilde maken met de stoffen, kwam ik het DIY: etui maken blogartikel op de Motiflowblog tegen. Want hoe leuk is het om een vrolijke etui tijdens je studie of werk te kunnen gebruiken?

Toen ik het pakketje met de stoffen met de post kreeg en in het echt kon bewonderen, was ik ontzettend blij! De stoffen voelen fijn aan en de kwaliteit is erg mooi. Ik kon niet wachten om ermee aan de slag te gaan en de stoffen te kunnen gaan gebruiken voor leuke dingen. Ik kroop achter de naaimachine en uiteindelijk zijn er nu drie etui’s met diverse prints uitgekomen, en jij kan ze winnen!

Motiflow etui's give away 1

Motiflow give-away

Motiflow etui's give away 2

 

Give-away

Ik mag dus deze drie unieke zelfgemaakte etui’s weggeven aan jullie!
Wat je daarvoor moet doen is heel simpel.

1. Je liket Szaar & Motiflow op Facebook
2. Je laat een reactie onder deze blog of onder deze foto van Motiflow of deze foto van Szaar op Instagram.

Dat valt mee toch? Dat dacht ik! Je kan meedoen t/m 19 augustus & op 20 augustus krijgen de winnaars dan een berichtje van mij. Je bent dan wel genoodzaakt binnen 24 uur te reageren want anders moet ik de prijs helaas aan iemand anders weggeven.

Er mag alleen meegedaan worden in Nederland, tja soms moet ik toch even streng zijn.. hoe stom dat ook is!

Goodluck!

Dit vind je misschien ook leuk

3 reacties

 • Reply
  Ageeth Mooij
  12/08/2017 at 12:47

  Dat lijkt mij een heerlijk gevoel van trots. Mooie stoffen en mooie etuis!

 • Reply
  Anita H.
  14/08/2017 at 00:45

  Ik doe mee.

 • Reply
  Romy
  24/08/2017 at 20:27

  Wat superleuk zeg, mooie patronen heb je gemaakt! Ik wil binnenkort gauw weer nieuwe stoffen bij Motiflow bestellen <3

 • Laat een reactie achter