0
13/07/2017 | Hotspot

Lost in Wanderland

He, he, de examens zijn achter de rug, het schooljaar afgerond. Dat betekend vakantie! Vorige week vrijdag zijn wij vanuit school naar Arnhem geweest op een excursie naar het Modekwartier en Museum Arnhem. Een leuke maar vooral gezellige dag. Ik was nog niet eerder op het Modekwartier geweest en was dus erg benieuwd geworden naar alle leuke winkeltjes die daar schenen te zitten! Met mijn camera mee, fotografeerde ik één van deze winkeltjes om met jullie te delen. Namelijk: Lost in Wanderland.

Lost in Wanderland is een lifestylewinkel en zit op korte loop afstand vanaf station Arnhem Velperpoort. We waren er dus zo en werden meteen aangetrokken door de buitenkant van de winkel. Hier stonden namelijk wat vintage meubeltjes buiten en kon je al goed door het grote raam naar binnen kijken. Binnen begon de “reis” door de winkel. Er is van alles te zien, van leuke hebbedingetjes tot stationary of kleding. Je vind er genoeg inspiratie!

Wanderland Arnhem Modekwartier

Lost in Wanderland Arnhem Modekwartier

 

Zoals hierboven op de foto’s te zien is, zie je veel vintage spullen. Allemaal spullen met ieder een eigen verhaal. Wat ik zelf heel grappig vind is dat de spullen waarvan je oma op dit moment denkt: ‘ach meid wat moet je daarmee?’, juist nu weer steeds meer terugkomen in het interieur. Spullen die toch nog ergens in een doos op zolder liggen mogen weer helemaal gezien worden! Juist deze spullen staan hier te pronken in de winkel samen met genoeg nieuwe producten.

Lost in Wanderland Arnhem Modekwartier

Lost in Wanderland Arnhem Modekwartier

Wij hebben in ieder geval een erg inspirerende dag gehad op het Modekwartier. We hebben veel diverse winkels gezien. Het verbaasde ons dat we dit nog niet kenden of eerder waren geweest. Het zag er allemaal zo eigenzinnig en creatief uit…Ik ga hier zeker nog een keer op pad! Wil je nou ook een kijkje nemen bij Lost in Wanderland, dan is dit het adres:

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter