0
09/06/2017 | Hotspot

Sukha Amsterdam

In Amsterdam ontdekte ik een poosje terug Sukha, een prachtige winkel met handgemaakte duurzame producten. De foto’s zijn al een poos geleden gemaakt en nooit gebruikt voor een artikel, zonde.. dus bij deze alsnog een artikel over deze prachtige eigenzinnige winkel.

Als je door de Haarlemmerstraat in Amsterdam loopt, kun je niet om Sukha heen. Door de grote ramen van het mooie oude pandje kun je het sfeertje al van buitenaf proeven en bewonderen. Wanneer je naar binnen stapt ervaar je de schoonheid van de pure en handgemaakte producten nog een beetje meer. Sukha heeft veel mooie zelfbedachte teksten die verkrijgbaar zijn op een kaartje of wanddoek. Ook hebben ze een boekje waar alle teksten bij elkaar zijn gebundeld.

Sukha Amsterdam

Atelier sukha

Bij Sukha kun je ook terecht voor stationary, kleding en unieke woonaccessoires. Er is genoeg inspiratie in deze winkel en naast een fysieke winkel heeft Sukha ook een webshop waar je de producten kunt terugvinden. Alles is in één stijl, met een zachte en lichte uitstraling en natuurlijke duurzame materialen. In de winkel kijk je dan ook je ogen uit naar alle mooie hoekjes!

Sukha Amsterdam

Wist je trouwens dat Sukha ‘joy of life’ in het Sanskriet betekent? En dat is nou precies waar Sukha voor staat. Sukha heeft een ware familie die bestaat uit winkelpersoneel, designer, illustrator en dichter, maar ook hebben zij mensen in India en Nepal die werken aan de collectie. Hiervoor voorziet Sukha deze mensen van een vast inkomen zodat ze basis voor de toekomst hebben.

Aterlier Sukha

Atelier Sukha

 

Vanaf station Amsterdam Centraal ligt Sukha op loopafstand. Het is makkelijk te vinden en als je dan toch in je Haarlemmerstraat bent… is het een aanrader om ook bij de andere winkeltjes een bezoekje te brengen!

                                                        Sukha Amsterdam
                                                      Haarlemmerstraat 110

 

 

0 reacties

Laat een reactie achter