0
07/02/2017 | Event

ShowUP ’17

Zondag waren Studio Babsie en ik een dagje naar Vijfhuizen, naar het ShowUP event. We hadden al een aantal keren het idee om hier na toe te gaan maar helaas kwam dat er telkens niet van. Tot dat zondag ineens een mogelijkheid was, en tadaa… daar hebben we meteen gebruik van gemaakt!

Wat was het een geweldig aanzicht toen we de bus uit stapten en omdraaiden richting de expo. We raakten meteen in de “mood” om lekker veel inspiratie op te gaan doen en te fotograferen zodat jullie ook mee kunnen kijken naar wat ons voornamelijk inspireerde. En ik kan je alvast waarschuwen, dat zijn veel foto’s geworden… maar dat vinden jullie vast en zeker niet erg 😉

Brut ShowUP

Allereerst hebben we gewoon een rondje gelopen en heel veel nieuwe mensen leren kennen. Ontzettend mooi dat je iedereen zo enthousiast over zijn/haar merk ziet vertellen, je raakt er zelf ook helemaal enthousiast door haha!

Brut ShowUP

Brut ShowUP

Allereerst kwamen langs de stand van Brût! Een unieke vintage industriële shop waar je mooie exemplaren kunt vinden! Zeker een kijkje nemen waard.

House doctor ShowUP

Een hele grote stand waar we een kijkje in hadden genomen was van House Doctor. Deze sfeervolle stand had vier verschillende ruimtes met ieder een eigen functie. Van werkkamer tot eetkamer… ik blijf elke keer een zwak houden voor deze mooie spullen.

ShowUP

Ferm living ShowUP

Studiobabsie en Szaar

Nadat we alles hadden gefotografeerd was het alweer tijd voor de lezing die we graag wilden bijwonen van Bintihome. Wat ons opviel was dat de tijd echt heel snel ging! Je loopt veel rond en ziet zoveel mooie dingen dat je eigenlijk geen enkel besef meer van tijd had. Pas tijdens de lezing die werd gegeven door Souraya kwamen we even te zitten en waren we overal geweest waar we heen wilden.

House of Products ShowUP

scandinaviaform

Bij de doosjes die ik elke keer weer tegenkom van House of Products, gaat mijn hart weer sneller kloppen. Ik vind de kleuren zo mooi bij elkaar staan… puur, licht en fris. Misschien moet ik ze toch maar zelf een keertje aanschaffen onder het mom dat ik dat heel hard nodig zou hebben… 😉

Als laatste vond ik de stand van Scandinaviaform erg inspirerend. Het concept van dit merk is dat ze geinspireerd waren op de veldbloemen. Die staan namelijk altijd rechtop in een weide terwijl losse bloemen op een vaas altijd wat schuin staan. Het effect dat je hebt wanneer al die bloemen bij elkaar staan zoals op de foto vind ik ontzettend fijn om naar te kijken. Het is vrolijk en het heeft ook tegelijkertijd een soort rust.

Al met al, een goed geslaagde dag! Zijn jullie ook bij ShowUP geweest? Of van plan om in het najaar alsnog te gaan?

 

 

Dit vind je misschien ook leuk

1 reactie

 • Reply
  Rensina Steursma
  07/02/2017 at 13:21

  Wat een heerlijke foto’s!
  Zo jammer dat ik er nog steeds niet ben geweest.
  Maar wie weet in het najaar 🙂

 • Laat een reactie achter