0
22/11/2016 | Hotspot/ Laura's Blogs

Hotspot: BUURT Den Bosch

Het is al een hele tijd geleden dat ik ben gevraagd om te gaan bloggen voor Laura’s Advies. Maar sinds kort bloggen Babette van StudioBabsie en ik samen voor Laura. Ontzettend leuk en inspirerend natuurlijk! Het is een interieuradvies bureau met een blog waar wij met het team van mede bloggers regelmatig leuke en vernieuwende artikelen online zetten. Ik vond het stiekem toch te leuk om hier niet op de blog te zetten dus hierbij wil ik het jullie toch even mededelen! 

Babette en ik reizen heel Nederland door om leuke inspirerende hotspots voor jullie te zoeken. Bijvoorbeeld de bekende grote winkels en natuurlijk de wat kleinere minder bekende winkeltjes die een beetje verstopt liggen. Maar ook interieurtips, stylingsvoorbeelden of diy’s komen aan bod.

Houd het dus goed in de gaten! Laatst zijn Babette en ik bij Buurt in Den Bosch geweest, een erg kleurrijke unieke plek waar je gezellig en knus kunt zitten. Hier zie je vast een kleine sfeerimpressie, wil je nou meer zien van Buurt? Kijk dan op Laura’s Blog! 

foto-szaar-studiobabsie

buurt-den-bosch

buurt den bosch

 

***

0 reacties

Laat een reactie achter