0
28/09/2016 | Event

Snorfabriek

Wie er nog niet eerder van heeft gehoord…bij deze, je vergeet het vast nooit meer: ‘De snorfabriek!’
Dit weekend was het zover, het snorfestival werd gehouden in de Snorfabriek in Utrecht. Een feelgood festival met leuke foodtentjes + foodtrucks, een minimarkt, live muziek, workshops en nog veel meer!

Samen met Studio Babsie ging ik naar Utrecht toe, gezellig met de trein opzoek naar een gezellige plek met mooi weer om een inspirerende dag te beleven!

snorfestival

Het festival werd georganiseerd vanuit Uitgeverij Snor, vorig jaar vond het plaats op camping ‘De Lievelinge‘ en dit jaar vond het plaats in een oude fabriekshal van de NS. Een unieke locatie met zijn charmes en authentieke details die een prachtige sfeer gaven. Bijzonder hoe zo’n oud gebouw dan iets “magisch” kan uitstralen als het met een ander doeleinde word gebruikt.

snorfestival-2

Snorfabriek

Er hing een fijne sfeer, iedereen was op zijn gemak, kinderen fietsten rond op grappige fietsjes en hadden plezier (waardoor de ouders lekker rustig rond konden kijken….). De meest inspirerende dingen kwamen voorbij. Mensen met leuke kleding, mooie tassen en met kleurrijke smoothies in hun handen. Jammie!

snorfestival-4

snorfabriek

snorfestival-1

Lonneke van Bubblemint en Anki van Zilverblauw organiseerden een te gekke en gezellig Bloggersmarkt waar tweedehands spulletjes van bloggers verkocht werden. Van Pilea stekjes (niet tweedehands natuurlijk…) tot leuke tassen of woonaccessoires. Voor iedereen wat wils! En wat zag het er gezellig en vrolijk uit.

Snorfestival

Samen met Babette volgde ik een workshop van Flowmagazine die werd gegeven door Lisa van Elle Aime, en Monique van Happymakersblog! Het was een papierworkshop waarbij je een ontzettend leuk boekje kon maken met papiertjes uit het Flow book for paper lovers in combinatie met washi tape en leuke lintjes!

Maar er was meer, je kon bijvoorbeeld ook een tekening van jezelf laten maken door Flavio of Marlous, je kon poffertjes eten, een eigen tas versieren of een dagboekje maken!

snorfestival-3snorfestival

We hadden een gezellige dag in de Snorfabriek, we dronken een lekkere smoothie, ontmoeten leuke mensen en hadden veel plezier! Voor meer informatie over de Snorfabriek kun je hier kijken.

***

Foto's waar ik zelf op sta zijn gemaakt door Studio Babsie

 

 

Dit vind je misschien ook leuk

2 reacties

 • Reply
  Babette | StudioBabsie
  05/10/2016 at 19:31

  Mooie foto’s en wat ziet je site er leuk uit!!

 • Reply
  Rensina Steursma
  10/10/2016 at 08:43

  Wat een mooie foto’s!
  En wat ziet je vernieuwde site er leuk uit 🙂

 • Laat een reactie achter