0
23/09/2016 | Laura's Blogs

Bloggen voor Laura’s Blogs!

Even leuk nieuwtje, een tijd geleden heb ik mijn allereerste blog online gezet voor Laura’s Blogs.
Een interieurblog die is opgericht vanuit Laura’s advies, een creatief en inspirerend interieurbedrijf. 
Mocht je nou een keer inspiratie willen opdoen voor je interieur, leuke hotspots door heel Nederland leren kennen, foto’s van events wilt zien of mooie artikelen uit het buitenland? Kijk dan zeker een keertje op Laura’s Blogs! Laura is te volgen op o.a. Facebook Instagram & Pinterest.

Laura's Blogs

 

Afgelopen zaterdag had Laura een bloggersmeeting georganiseerd voor het hele bloggersteam zodat we elkaar eens leren kennen onderling. Ontzettend leuk natuurlijk! Samen met Studio Babsie gingen we enthousiast naar Arnhem toe, waar we meteen warm ontvangen werden en een inspirerende dag hadden. Er was een heerlijke en mooi gestylde high-tea waardoor we iedereen op een leuke en gezellige manier leerden kennen.

Laura's blogs

***

0 reacties

Laat een reactie achter