0
02/06/2016 | Dagjeweg

Hotspots Utrecht!

Zaterdag was ik een dagje in Utrecht, het was alweer een hele tijd geleden dat ik daar was geweest en toen ik van zoveel mensen hoorde dat het zo’n leuke stad was, was dat een goede reden om daar maar eens een uitgebreid dagje te gaan shoppen, fotograferen en genieten!

Van te voren had ik al een aantal leuke hotspots opgezocht zodat we niks hoefden te missen, leek handig maar uiteindelijk hadden we alsnog veelste weinig tijd om alles te bekijken! Ach, gelukkig is dat een goede reden om weer eens terug te gaan om dan de rest te bekijken haha… 🙂

Allereerst kwamen we langs All the luck in the world, een klein winkeltje met vanalles en nog wat! Ik kende dit winkeltje al een hele poos, telkens kwamen er mooie foto’s van voorbij waardoor ik al erg veel zin had om er een keer heen te gaan.

All the luck in the world is een winkeltje met tassen, leuke cadeauartikelen, vintage spulletjes (waarvan mijn hart heel snel ging kloppen….), sieraden en leuke hebbedingen voor in je huis! Je kon er wel 3 keer rondkijken en dan nog had je alles niet gezien, er stond zoveel, en allemaal zo mooi!

Maar in Utrecht zitten natuurlijk nog veel meer leuke winkeltjes, ik heb helaas niet overal kunnen fotograferen omdat het overal nogal druk was… Het winkeltje die we later nog tegenkwamen was ook erg leuk, het heette;’ It’s a present ‘  en had drie verdiepingen vol met allemaal woonaccessoires en cadeauartikelen, ook zeker een aanrader om eens een kijkje te nemen!

Van al dat shoppen krijg je natuurlijk trek, dus, toen we vlakbij Stach waren konden we het niet laten om daar even een hapje te gaan eten…

Heerlijke broodjes met thee of koffie… Stach heeft gezonde broodjes, salades, seizoensgerichte soepen en maaltijden. En het ziet er ook nog eens super gezellig uit!!

Hieronder heb ik een lijstje voor jullie gemaakt met alle leuke hotspots in Utrecht, er zullen er vast nog wel meer zitten maar die kon ik zelf nog niet vinden, als jij ze wel weet, laat het me dan weten!

 • All the luck in the world – Zadelstraat 15
 • It’s a present – Lijnmarkt 16
 • Stach – Choorstraat 42
 • Mooi & Belle – Twijnstraat 39
 • Strandwest – Oudegracht 114
 • Hutspot – Vinkenburgstraat 19BIS
 • Jut & Jul – Telingstraat 11
 • Puha – Voorstraat 48
 • Keck & Lisa – Zadelstraat 38

Wat vinden jullie van Utrecht? 

***

 

Dit vind je misschien ook leuk

1 reactie

 • Reply
  Ingrid - 365 Miles to Paris
  02/06/2016 at 16:29

  Utrecht is zo leuk! Hoewel het me nog altijd lukt er te verdwalen tussen de grachten en smalle straatjes. Goede tips voor fijne shops.

 • Laat een reactie achter