0
09/05/2016 | Geen categorie

Leuke kaartjes van Littleleftylou!

Door Louisette van Littleleftylou werd ik laatst gevraagd om een aantal foto’s te maken van de prachtige kaartjes die ze verkoopt in haar webshop. Omdat ze daar zelf de komende tijd wat minder tijd voor heeft. Nou daar was geen twijfel over mogelijk!
Het leek me erg leuk om eens wat foto’s voor iemand anders te kunnen maken, dat is toch weer anders dan voor jezelf omdat er bij jezelf geen “regels” zijn. Het is een andere manier van fotograferen en dat vind ik wel een uitdaging! Hieronder zie je al een paar kaartjes op de foto’s. 

Louisette stuurde een doosje met kaartjes, briefpapier, tapejes en andere leuke goodies op als bedankje dat ik  (samen met een paar andere leuke mensen) ga fotograferen voor haar. Zo leuk!
En die kaartjes kon ik natuurlijk mooi gaan fotograferen!

De kaartjes die Louisette verkoopt in haar shop zijn allemaal erg verschillend, er zijn een paar stijlen zoals boho, tropical, floral, cactus en nog veel meer! Prachtig om in een lijstje op te hangen aan de muur, of met tapje! Maar ze zijn natuurlijk ook leuk om te versturen met snailmail, bij een cadeautje voor de jarige job te doen of gewoon om te hebben haha!

Vind jij deze kaartjes nou net zo leuk als ik, en wil je deze ook graag in je bezit hebben? Dan zijn ze te vinden in de etsy shop van Littleleftylou! Ze worden prachtig verpakt in de stijl van de shop en ook nog eens met leuke bijpassende postzegels! Alleen de verpakking is dus al een feestje!

***

 

 

 

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter