0
01/05/2016 | Happythings/ szaar

Popupbazaar

Ik benoemde het in mijn vorige artikel al, de Popupbazaar. Een markt voor professionele makers georganiseerd door Soortvanwinkel en De Grote Kerk in Zwolle. Daar vond het dan dus ook gisteren plaatst. Het was een prachtige locatie, zo midden in de kerk. De sfeer die daar al van zichzelf hangt, het mooie plafond of de stenen vloer… het paste er mooi bij! 

Ik had gisteren ook hulp van Babette, heel fijn en gezellig! Samen waren we al vroeg op de locatie aanwezig om de kraam op te gaan zetten. Ik was zelf al een paar weken druk geweest met het maken van de nieuwe producten en samen met Babette hebben we de styling van de kraam bedacht. En dan was het gister een primeur om de kraam op te bouwen en te kijken hoe het werd! Ik ben natuurlijk ook heel erg benieuwd naar jullie mening dus bij deze, hoe vinden jullie het geworden?

Om 10:00 uur begon de markt, gelukkig was het nog niet meteen druk en konden Babette en ik elkaar even afwisselen om zelf een rondje over de markt te lopen. Want er stonden heel veel andere mooie kramen! Zo waren onder andere Marloes de Vries, Studio Emma Odenkirchen & Stokwolf aanwezig op de markt. De markt duurde uiteindelijk tot 18:00 en het bleef ook maar doorlopen met mensen, het was eigenlijk geen enkel moment echt rustig geweest!

Maar natuurlijk waren er nog veel meer leuke mensen en mooie kramen te vinden! De kramen waren zorgvuldig uitgekozen waardoor er geen kramen waren met dubbele producten. Zo bleef alles uniek en was er van alles wat te vinden! Er waren kramen met kunst, slowfood, illustraties, kunst en er was zelfs fijne live muziek met liedjes van o.a. The Beatles & Simon and Garfunkel.

Wij hebben in ieder geval een hele inspirerende, gezellige en leuke dag gehad gisteren. We kregen lieve complimentjes over de styling, uitstraling en producten! Het was ook leuk om al die verschillende kramen van anderen te bekijken, hoe iedereen daar zoveel liefde en aandacht in heeft gestopt om uiteindelijk hun producten te laten zien aan iedereen.

Wij hebben genoten, waren jullie er ook nog geweest? 

***

 

 

 

 

Dit vind je misschien ook leuk

1 reactie

  • Reply
    Rensina Steursma
    01/05/2016 at 17:37

    Wat hadden jullie een leuke kraam! Echt tof gedaan.
    Vond jou kraam ook een van de leukere qua uitstraling moet ik zeggen 🙂

  • Laat een reactie achter