0
29/04/2016 | Dagjeweg/ szaar

Nieuwe producten + Weekendtip

Wat waren de afgelopen dagen druk! Zo is maandag mijn allereerste blog online gekomen op Laura’s Blog. Een artikel met veel foto’s die ik laatst in Loods 5 Amersfoort maakte voor veel inspiratie. Maar er komt binnenkort een apart artikel online over mijn nieuwe blogavontuur bij Laura’s Blog dus hou het in de gaten!

Ook was ik afgelopen week druk met het maken van wat decorstukken voor een bakfiets van de plaatselijke kinderboerderij hier in de buurt. Daarmee ging in namelijk samen met een paar vrienden meelopen met de lampionoptochten. Natuurlijk is dat op het laatste moment altijd weer een beetje stressen en al helemaal omdat het de hele dag ontzettend regende/hagelde! Uiteindelijk ging de optocht door en is alles goed gekomen! En wat was het weer leuk en gezellig.

Maar wat voor mij nog veel belangrijker is, is komende zaterdag. Die dag staat groot omringd in mijn agenda want dan sta ik namelijk voor het eerst met mijn nieuwe artikelen op de Popupbazaar in Zwolle! En ik sta daar niet alleen, nee lieve Babette van Studio Babsie houd me gezelschap!


Babette had al wat kaartjes bij me gekocht en maakte daar een erg mooi blogartikel over! Het is zo fijn om te horen dat mensen blij worden van je tekeningen! Daar doe je het voor 🙂 Wil je meer over dat artikel lezen? Klik dan hier.


(Foto: Studio Babsie)

Komende zaterdag dus, ik ben druk geweest met heel veel nieuwe producten! Zo zijn er nu ook in de webshop nieuwe armbandjes, broches, etui’s & tassen te vinden! Maar natuurlijk liggen deze straks ook op de kraam. Wij hebben er in ieder geval ontzettend veel zin in! We zijn benieuwd naar de andere leuke kramen en fijne mensen en natuurlijk naar de prachtige sfeer die er straks zal gaan hangen.

Lijkt het jou nou ook leuk om szaar eens in het echt te zien, om hallo te zeggen of gewoon om even een kijkje te nemen en heb je morgen (Zaterdag 30 April) nog niks staan? Kom dan een kijkje nemen in het mooie Zwolle bij de Popupbazaar! Georganiseerd door Soortvanwinkel & De Grote Kerk. Kom jij ook?

***

 

Dit vind je misschien ook leuk

2 reacties

 • Reply
  Babette | StudioBabsie
  29/04/2016 at 10:57

  Leuk artikel! En lief dat je mijn blogartikel noemt, ik heb er heel veel zin in!! 😉

 • Reply
  Rensina Steursma
  29/04/2016 at 11:14

  Wat een leuk artikel!
  Ik heb er zin in want ik kan ook naar de markt!
  Lijkt me leuk je eens in het echt te ontmoeten 🙂

 • Laat een reactie achter