0
20/04/2016 | Papergoods/ Snailmail

Instaswapspringedition2016

Één groot feest was het weer, de instaswapspringedition2016 georganiseerd door Lynda. Wat was het weer leuk om erachter te komen voor welk leuk swapmaatje je deze keer een mooi pakketje in elkaar mocht zetten. Toen ik mijn swapmaatje wist had ik al een aantal leuke plannen!Maar als je dan eenmaal bezig bent is het toch elke keer wel weer erg lastig om wat leuke cadeautjes te vinden en te bedenken. Mocht je nou denken, wat is een instaswap eigenlijk? Ik heb al eens eerder meegedaan aan de instaswapfalledition waar ik het wat beter omschreef!

Uiteraard ging er een setje kaartjes mee in de doos en een broche die binnenkort ook verkrijgbaar is in de webshop! De schaar kocht ik trouwens afgelopen weekend in Loods 5! Die stond al een hele tijd op mijn lijstje, dus als ik ooit weer eens naar Loods 5 ging mocht ik mezelf daarop trakteren 🙂

Ik haakte zelf een vlaggenlijntje, maakte een zakje met verse thee, knipte wat leuke zakjes en ging naar een paar leuke winkels om het pakketje af te maken. Nu was het tijd om in te pakken, wat natuurlijk ook wel weer een extra cadeautje is!

Tja, en dan moet het nog in de doos passen, dat blijft toch elke keer wel weer heel erg spannend! Ze zijn op het postkantoor best streng dat de doos niet bol mag staan… dus dan probeer je alles toch maar weer voor de 5e x anders in de doos te leggen tot de doos ook helemaal vlak is. Dan een leuk vloeipapiertje met een kaartje eromheen, doos dicht en met leuke tape de finishing touch. Dan het adres erop en hop hop hop naar het postkantoor!

Gelukkig heeft mijn swapmaatje gisteren mijn pakketje goed ontvangen en is ze er blij mee! 🙂

Deden jullie ook mee?

***

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter