0
17/04/2016 | Dagjeweg

Dagje Amersfoort

Amersfoort, daar was ik al een hele tijd niet meer geweest. Ik was zelf ook nog nooit in het centrum van Amersfoort geweest en hoorde daar al wel veel leuke dingen over. Bijvoorbeeld over de mooie oude pandjes en winkeltjes. Gisteren reden we naar het centrum van deze mooie oude stad door alle grijze regenbuien heen. Gelukkig klaarde het weer op toen we daar eenmaal rondliepen en brak zelfs de zon soms door! 

Eerst kwamen we Sissy-boy tegen met dit leuke mini restaurantje/koffiebar! Wat is dat toch altijd een leuke inspirerende winkel he?!

Wat ook wel erg toevallig en leuk was, was dat het gisteren Record Store Day was.  Het vinyl en de platenspelers stonden een dagje in het zonnetje en overal was van alles te doen! Er waren bandjes aan het optreden die hun nieuwe album op vinyl aankondigde, er was een gehaktballencaravan met een oldtimer ervoor en dozen vol met tweedehands lp’s. Helaas waren alle leuke platen er al tussen uit maar toch vonden we nog voor een prikkie een lp met the best of OMD. Straks meteen maar even gaan luisteren!

Er waren wel een aantal mooie winkeltjes in Amersfoort, Lef was er ook zo eentje bijvoorbeeld. In die winkel zelf stond ook een dj plaatjes te draaien en werd er reclame gemaakt voor de Crosley platenspeler. Wat een sfeer geeft zo’n platenspeler dan in een ruimte!

Toen we de binnenstad van Amersfoort door waren gereden gingen we door naar Loods 5. Hier kon ik alvast wat inspiratiebeelden fotograferen voor school en veel nieuwe ideeën op doen.
Uiteindelijk kwam ik met een nieuwe HAY-schaar thuis, klaar om weer lekker aan de slag te gaan dus!

Houden jullie ook zo van Loods 5? 

***

 

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter