0
06/04/2016 | Geen categorie

Het Flow Tekenboek!

Gisteren lag er weer leuke post op me te wachten toen ik thuiskwam. Waaronder de nieuwe special van Flow Magazine! Het Flow tekenboek. Alleen dat klonk al leuk!
De voorkant sprak me enorm aan, al die mooie spulletjes die zijn gebruikt om de voorkant zo te laten spreken dat je er meteen al creatief van word en inspiratie krijgt!

flow1

Er zitten in deze special heel veel tips & tekenlessen van bekende illustratoren Deborah van der Schaaf, Flora Waycott, Bodil Jane, Floor Rieder en nog heel veel anderen! Bij deze flow krijg je ook nog eens een mooi potlood erbij zodat je meteen aan de slag kunt gaan!

Zelf vind ik tekenen één van de leukste dingen die er zijn, je kunt er namelijk helemaal in op gaan net zoals vroeger toen je als kind bijvoorbeeld een mandala inkleurde. En omdat er in deze flow zoveel verschillende tekentechnieken en thema’s zijn blijft het ook echt een uitdaging 😉

Wat ik zelf ook erg leuk vind, is dat er 3 lege ansichtkaarten in zitten die je zelf kan versieren om zo een mooi getekend kaartje op de post te doen! Ik vermaak me hiermee de komende tijd wel weer!

 

Teken jij ook zo graag?

***

 

 

Dit vind je misschien ook leuk

5 reacties

 • Reply
  Linda
  08/04/2016 at 13:17

  Wat een leuke site! Cool dat je je kaarten hier ook verkoopt 🙂 Ziet er goed uit.
  Ik weet niet of het aan mijn internet ligt maar sommige foto’s duren wel lang met laden..
  Kan morgen nog een keer kijken of het nog zo is.

  • Reply
   szaar
   09/04/2016 at 09:51

   Dat klopt hoor! Ik ben er nog niet aan toe gekomen om alle foto’s te verkleinen, dus dat komt binnenkort snel! 🙂

 • Reply
  Hannah || Basiliadou
  01/05/2016 at 22:29

  Lijkt me helemaal tof!!! Jammer genoeg zijn de verzendingskosten erg hoog (+€7 ongeveer voor België). Ik ga het eerst zoeken in een boekenwinkel en anders zal ik toch maar de verzendingskosten mee betalen 😉 . Ik wil het zoooo graag hebben 🙂 !!!

  Mooie foto’s!

  • Reply
   szaar
   02/05/2016 at 08:30

   Wat jammer dat die verzendkosten zo hoog zijn! Dan snap ik dat je hem toch niet zomaar besteld haha… Hopelijk ligt hij daar in en boekwinkel :)!

 • Reply
  Hannah || Basiliadou
  01/05/2016 at 22:29

  Gefeliciteerd met je nieuwe blog he 🙂 !

 • Laat een reactie achter