0
30/03/2016 | Lifestyle

Lentekriebels

Jeetje, wat heb ik zin in de lente zeg! Nu de klok weer is verzet en je gewoon na het avond eten nog wat kunt doen omdat het nog licht is buiten… zo fijn! Je hoort langzamerhand de vogeltjes alweer fluiten en als je goed om je heen kijkt kun je zien dat de natuur zich ook alweer druk aan het voorbereiden is voor een nieuw seizoen!

Vorige week vond ik een mini kasje in de kringloop en besloot daarom om zelf eens wat plantjes te gaan zaaien!

Ik had meteen overal zaadjes gekocht, o.a. deze leuke confettizaadjes van de Hema! Die heb ik alleen nog niet gezaaid, die komen over een tijdje buiten in de moestuin!

Toen ik net wilde beginnen met wat foto’s maken kwam iemand me gezelschap houden, maar of dat nou zo handig was… ach het was in ieder geval wel gezellig 🙂

Nou had ik alles uiteindelijk kunnen zaaien, maar dan zit je nog met het probleem dat je niet meer weet welke zaadjes je nou in welk potje had gestopt… Gelukkig ben ik eruit gekomen en heb ik zelf maar wat naamlabels gemaakt van oude verfstalen. Lekker vrolijk en super simpel!

IMG_2390

En nu maar hard gaan duimen dat alles op gaat komen! 

***

 

0 reacties

Laat een reactie achter