0
02/08/2015 | Geen categorie

Hello August!

We zijn Juli alweer voorbij! Wat ging deze maand snel zeg! Ik ben 2 weekjes op vakantie geweest naar Friesland, ik heb 2 dozen vol kringloopschatten gevonden en eindelijk mijn blog opgestart wat ik al maanden op de planning had staan. Ik moet toegeven dat de vakantie al wel weer erg snel gaat, bijna ‘te’ snel… maar dat is dan eigenlijk ook wel weer een goed teken.

De afgelopen week ging ook erg snel. Allereerst heb ik mijn gevonden kringloopschatten opgeborgen, en toen ik dat zo uitpakte om nog eens allemaal te bekijken, waren dat er toch iets meer dan ik dacht… (en nog meer, maar dat was al veilig weggezet)

Schermafbeelding 2016-02-07 om 19.13.23

Ook hebben mijn moeder en ik afgelopen week onze eerst bloemenoogst gehaald van ons moestuintje. We hadden in het voorjaar enorm veel bloemetjes uitgekozen en gezaaid… maar helaas, is er maar de helft opgekomen. Maar toch hadden we een hele bos bloemen en die hebben we dan ook overal thuis neergezet. Wat een prachtig gezicht is het toch om overal om je heen die vrolijke bloemetjes te zien!

 

Oh, en afgelopen week, toen het zo slecht weer was, moest en zou ik deze clipper thee halen! ik schuilde voor de buien en ging meteen even bij de hema kijken.

Schermafbeelding 2016-02-07 om 19.13.02

Bij de Xenos vond ik ook nog leuk hartjes inpakpapier voor maar €0,50! Diezelfde dag kreeg ik ook nog eens mijn bestelling met fijne spulletjes binnen van Dreamkeydesign!

Schermafbeelding 2016-02-07 om 19.10.02

Al met al waren de maand juli, en afgelopen week, erg fijn. Op naar deze nieuwe maand!

Liefs,
Sarah

2 reacties

 • Reply
  Babette | StudioBabsie
  02/08/2015 at 18:07

  Dat Ziet er uit als een heerlijke week of maand! En wat leuk dat je bloemen hebt gezaaid, had dat dit jaar ook gedaan maar dan in bak maar helaas niks opgekomen..

 • Reply
  rensinasteursma
  02/08/2015 at 19:00

  Wat had je een fijne maand!
  Mooie aankopen heb je gedaan 🙂
  Groetjes, Rensina

 • Laat een reactie achter