0
21/03/2017 | Papergoods/ Samenwerking

Out of the box

In het vorige artikel over Soxs zagen jullie al de donker groene kleur op de muur. Ik ben namelijk druk bezig geweest het opknappen en afmaken van deze muur. Ik wilde graag een statement neerzetten in de ruimte maar tegelijkertijd meer knusheid en karakter geven. En aangezien ik steeds meer een plantenliefhebber ben, en er steeds meer plantjes overal staan… paste deze groene kleur daar erg mooi bij.

House of products opbergboxen

 

Maarrrr… bij een nieuwe muur horen natuurlijk ook nieuwe accessoires!

Mijn bureau was nog erg leeg en ik miste de handige opbergruimte en gezelligheid.

Toen kwam ik deze super handige en leuke opbergdozen van House of Products tegen. Perfect bij de muur maar vooral ook erg handig om alle snailmail spullen in op te bergen. De opbergdozen zijn te koop als set, maar ook los. Zo kun je ook je eigen samenstelling creëren. Ook de grijze paperbag die op mijn bureau staat met de plant is van HOP!

grijze paperbag house of products

Nu mijn bureau weer netjes en opgeruimd is het extra fijn om hier te werken en om weer wat post te schrijven. En dat doe ik dan ook met de stationery box van HOP. Een leuk doosje waar een prachtige set kaarten, labels, enveloppen en nog veel meer in zit! Alles is in het thema ‘school’ en heeft daardoor een subtiel ruitje en felle kleuren. Stationary box 2

Stationary box house of products

Stationary box 1

Op de avond vind ik het extra leuk om op mijn bureau ook een kaars te branden, extra gezellig. Met deze geurkaars ‘Tu Es Une Étiole’ van HOP zit ik dan altijd goed. De kaars is gemaakt van sojawax (dus geen zwarte rook) en heeft een zachte bloemige geur.

Deze kaars wordt geleverd in een mooie stevige geschenkverpakking, ideaal om cadeau te geven.

Geurkaars house of products Geurkaars house of products

 

 

Wil jij ook meer van House of Products en hun producten zien? Neem dan een kijkje op hun Intagram: @houseofproducts of hun website: www.houseofproducts.nl

Heb je nou iets heel leuks gezien? Dan heb ik een leuke verrassing!

Met de code SZAARS&HOP krijg je tot en met 15 April 10% korting 
*in de webshop van House of Products. Hierbij betaal je zelfs geen verzendkosten!* 
niet geldig in combinatie met andere kortingen en aanbiedingen.

 

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter