0
13/02/2017 | Samenwerking

Warme Soxs

Vorig weekend tijdens showUP kwam ik het merk Soxs tegen. De naam zegt het al…. sokken dus! Deze sokken zijn gemaakt van eco-wol die duurzaam is ontwikkeld met respect voor het dier. Ook zijn deze sokken elastisch waardoor ze naar je voet vormen, lekker lang zijn en… ze prikken niet! Mijn oma’s gebreide sokken kriebelen altijd een beetje door de ouderwetse sokkenwol… maar deze sokken prikken dus niet. Wij (StudioBabsie en ik) hebben de rest van de winter lekker warme voetjes!

Foto-blote-benen-

        - Dit artikel is geschreven in samenwerking met Soxs - 
          Fotografie & Styling bij StudioBabsie & Szaar

			
				
				
				
	

Dit vind je misschien ook leuk

1 reactie

 • Reply
  Out of the box
  21/03/2017 at 15:45

  […] het vorige artikel over Soxs zagen jullie al de donker groene kleur op de muur. Ik ben namelijk druk bezig geweest het opknappen […]

 • Laat een reactie achter