Samenwerking

Warme Soxs

Header soxs

Vorig weekend tijdens showUP kwam ik het merk Soxs tegen. De naam zegt het al…. sokken dus! Deze sokken zijn gemaakt van eco-wol die duurzaam is ontwikkeld met respect voor het dier. Ook zijn deze sokken elastisch waardoor ze naar je voet vormen, lekker lang zijn en… ze prikken niet! Mijn oma’s gebreide sokken kriebelen altijd een beetje door de ouderwetse sokkenwol… maar deze sokken prikken dus niet. Wij (StudioBabsie en ik) hebben de rest van de winter lekker warme voetjes!

Foto-blote-benen-

        - Dit artikel is geschreven in samenwerking met Soxs - 
          Fotografie & Styling bij StudioBabsie & Szaar

	

One comment

 1. Pingback: Out of the box

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *