0
24/12/2016 | Samenwerking

Aan tafel!

Morgen is het kerst, helaas geen witte kerst dit jaar maar dat mag de pret niet drukken! Gezellig tafelen met familie of vrienden, kaarsjes aan en misschien zelfs wel wat cadeau’s onder de kerstboom? Ik zit zelf al echt in de kerststemming en kan niet wachten om morgen met mijn familie gezellig te gaan gourmetten. 

De gestylde tafelstyling die ik ter laatste inspiratie voor de kerst deed kan dan ook niet ontbreken op Szaar. Ik toverde onze tafel om tot een ware winter & kersteditie waar ik zelf op dat moment heel graag zelf aan had willen schuiven.

Tafelstyling kerst

tafelstyling-kerst-2

In samenwerking met Motiflow kon ik zelf een patroon ontwerpen die gedrukt zou worden op stof. Van deze stof maakte ik zelf een tafelkleed om deze kerst en styling een persoonlijk tintje te geven.
Het is een soort ster vorm geworden op een grijzige ondergrond kleur. Een perfecte basis voor het lichte servies.

Tafelstyling kerst In de ochtend heb ik eerst een tijd in de keuken gestaan om twee recepten uit te proberen. Een perencake en een quiche met geitenkaas, honing & walnoten. Beide zijn ze erg lekker geworden. Het recept daarvan zijn  hier & hier te vinden op de blog.

Bij de bloemist liep ik per toeval tegen een hele grote dennentak aan voor een klein prijsje… prachtig om nog even extra de kerst sfeer op tafel te brengen. Ik legde op elk bord een dennentakje maar je kunt natuurlijk ook de gehele tak in het midden van de tafel leggen om daar bijvoorbeeld vervolgens een paar kaarsjes op te zetten.

Kerst tafelstyling

tafelstyling-kerst-1

Kerst tafelstyling

tekst-merry-christmas

Ik wens iedereen een hele fijne kerst toe en geniet!

***

 

 

Dit vind je misschien ook leuk

1 reactie

 • Reply
  Rensina Steursma
  24/12/2016 at 14:18

  Wat een prachtige foto’s!
  En wat toevallig dat jij ook tegelijk een soort van samenwerking met Motiflow bent aangegaan.
  Komen je printjes ook in de verkoop daar? Vind hem wel heel tof zeg.
  Fijne kerstdagen!

 • Laat een reactie achter