0
22/12/2016 | Recept

Quiche met geitenkaas, honing en walnoten

Ik heb deze keer een makkelijk maar super lekker (kerst) recept voor jullie! Een quiche met geitenkaas, honing & walnoten. Het stond al een hele tijd op het lijstje om een keer uit te proberen. Maar man, dit was lekker! 

Het is natuurlijk erg makkelijk te maken en heerlijk als bijgerecht of hoofdgerecht. Wij zijn zelf van plan dit weer met kerst te gaan maken omdat dit zo in de smaak viel. De ovenschaal had ik een jaar geleden voor mijn verjaardag gekregen en tot die tijd nog nooit gebruikt… nu was het ideale moment hem meteen eens te gebruiken haha!

Deze quiche is niet zo standaard, de smaak moet je natuurlijk wel aanstaan omdat het best bepalend is. Maar het is wel het proberen waard. Samen met een frisse salade bijvoorbeeld is het al heel anders dan als volledig hoofdgerecht.

Recept quiche geitenkaas honing en walnoten

Recept quiche geitenkaas honing en walnoten

recept-quiche

***

 

 

Dit vind je misschien ook leuk

1 reactie

  • Reply
    Sanne
    10/01/2017 at 21:13

    Yumm, wat een lekker recept! 🙂

  • Laat een reactie achter