DIY Papergoods

Inpaktips voor kerst

header inpakken

Kerst staat alweer bijna voor de deur, nog een paar dagen en dan is het zover. Thuis doen wij dit jaar aan kerstcadeautjes onder de kerstboom… dat vind ik zelf altijd zo gezellig! 

Laatst kwam ik bij onze lokale bloemist en zag daar buiten een super schattig klein kerstboompje staan. Eentje van ongeveer een meter hoog.  Dus hop ik nam hem onder mijn arm mee naar binnen om hem af te rekenen.. niet wetende dat ik daarna de dennentakjes in mijn armen had staan haha!

Thuis zette ik hem op mijn kamer, deed de lampjes erin en vond het nog zo leeg… ik besloot dan dus om wat leuke vrolijke cadeautjes in te pakken en onder de kerstboom te leggen.

 

Inpaktips voor kerst

Inpaktips voor kerst

Ik heb het een beetje “puur” gehouden, met mooi inpakpapier van Dille & Kamille. Ook maakte ik zelf papier waarmee ik de cadeautjes een persoonlijke touch gaf. Je kunt kiezen om bijvoorbeeld kerstbomen te tekenen, lijnen, sneeuwvlokken of stipjes. Hou het simpel 🙂

Inpaktips voor kerst

Natuurlijk is er nog een manier om zelf je cadeautje wat op te vrolijken. Met stempels kun je persoonlijke boodschappen op de verpakking stempelen. Een kerstwens of een naam is altijd leuk!

De stempels kun je ook gebruiken om te gebruiken met labels die je vervolgens aan je cadeautje hangt.
Touwtje erom en klaar!

Inpaktips voor kerst

***

 

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *