0
25/05/2016 | DIY/ Happythings

Hergebruik: Sigarendoosjes

Het is wat stiller op szaar omdat ik momenteel druk bezig ben met het opruimen en uitzoeken van spullen, volgende week vind er een (kleine) verbouwing plaats op m’n kamer en daarvoor moet alles ingepakt worden. Zodra het af is, plaats ik weer wat meer berichten en laat ik jullie natuurlijk het eindresultaat zien!

Tijdens het opruimen kom je spullen tegen waarvan je niet eens wist dat je die had, de meest vreemde dingen waarvan je ineens weer denkt:’ Oja, die had ik ook nog!’
Zo kwam ik ook een doos tegen waar nog allemaal oude/nieuwe sigarendoosjes in zaten. Die heb ik ooit eens gekregen maar dan vergeet je het weer en nu, ik denk alweer een paar jaar later vind je die terug en vond ik het zonde om weg te gooien… maar wat moet je er dan mee doen? Juist, hergebruiken tot kleine ornamentjes.

Het mandarijnkistje vond ik ook nog en daar was ik al een langere tijd van plan iets mee te gaan doen. Dat kon ik nu mooi combineren! Ik heb besloten om de doosjes aan de binnenkant een ander kleurtje te geven zodat de aandacht extra naar binnen word getrokken naar wat er in het doosje staat.

Je kan er van alles in stoppen, zo kun je bijvoorbeeld een herinneringendoosje maken, of gewoon iets wat jij mooi vind! Ik gebruikte een leuk visitekaartje, een kleine tekst en wat nog wat andere dingetjes die ik nog had liggen.

Sigarendoosje 1

Uiteraard kun je met een mandarijn kistje ook van alles doen, ik koos ervoor om er een aantal plantjes in te zetten zodat het een fuctie als plantenbak kreeg, maar zoals de tweede foto ook laat zien, je kunt ook dit kistje als ornament gebruiken!

***

 

 

Dit vind je misschien ook leuk

4 reacties

 • Reply
  Babette | StudioBabsie
  25/05/2016 at 13:50

  Haha zelfde ideeën 😉 maar leuke foto’s en heb je nu ook een mandarijnkistje?? :0

 • Reply
  Rensina Steursma
  25/05/2016 at 14:17

  Oh wat weer een leuke ideetjes!
  Mooi dat mandarijnkistje ook, met de plantjes erin vind ik hem het leukst denk ik.

 • Reply
  Ingrid - 365 Miles to Paris
  25/05/2016 at 15:17

  Wat gezellig! Erg leuk zo.

 • Reply
  Stella
  17/08/2016 at 14:25

  Superleuk zeg!
  Even koekeloeren op je blog. Lekker vrolijk plekje!

  Liefs

 • Laat een reactie achter