0
16/05/2016 | Geen categorie

De lang leve de zomer swap!

Ein-de-lijk kunnen Babette en ik jullie mededelen waar wij de afgelopen weken druk bezig mee waren! Heel wat inspiratie, enthousiasme en creativiteit verder gaan we nu dan echt aan jullie bekendmaken wat dat is geweest!

Toen Babette en ik een tijdje terug flink wat inspiratie hadden en aan het brainstormen waren voor de Popupbazaar ontstond al snel het idee om samen iets te gaan organiseren, maar ja… wat dan precies he?! Eigenlijk kwamen we al snel op het idee dat dat wel eens een swap kon zijn! Ja, een eigen swap organiseren, dat leek ons wel wat.

Omdat wij beide ook erg veel houden van snailmail en ook af en toe zelf meedoen aan swaps leek dit eigenlijk een hele leuke keuze!

Enthousiast begonnen we langzamerhand een planning te maken, inspiratie op te doen want het had een thema nodig maar moest ook wel een StudioBabsie & szaar stijl worden. En omdat het tegen de tijd dat alle swaps verzonden moeten gaan worden het alweer bijna zomervakantie is, leek het ons leuk om een lekker zomers thema te kiezen! Dat werd uiteindelijk: ‘ De lang leve de zomer swap! ’

 

wit bannerNu, een paar weken later zijn we heel veel illustraties, face-timegesprekken, blijheid en vooral creatieve buien verder! En daar is hij dan uiteindelijk! Nu lijkt het ons natuurlijk super leuk om jullie te overtuigen om aan de swap mee te doen zodat we met een grote groep blije mensen een stukje (post)geluk en liefde kunnen verspreiden naar een ander.

Weet je nou niet goed wat een swap is (dat snappen we heel goed, dat kenden wij eerst ook niet) en wil je dat wel graag weten? Dan volgt hier een korte uitleg:

Een swap houd eigenlijk in dat je een doosje verzend naar je swapmaatje (die wij je toewijzen) met daarin wat kleine cadeautjes. Die mag je allemaal zelf maken maar natuurlijk mag je ook altijd wat kleins erbij kopen. Uiteindelijk verzenden we dan allemaal op dezelfde datum de Lang leve de zomer swap zodat iedereen ook rond dezelfde dag een pakketje in de brievenbus krijgt! Daar word je natuurlijk heel blij van want wie houd er nou niet van cadeautjes?! En daar gaat het eigelijk allemaal om, zelf plezier beleven om een mooi pakketje voor je swapmaatje in elkaar te knutselen en om de ander daar heel blij mee te maken!

Lijkt jou dit nou heel erg leuk? Doe dan nu mee met de Lang leve de zomer swap! En schrijf je nu in!

* lees wel even de spelregels zodat je niet voor verassingen komt te staan.

lang leve de zomerswap!

 Inschrijven kan t/m 30 Mei 24:00 en op maandag 4 Juli worden alle pakketjes op de post gedaan!
Inschrijven kan via deze link.

Voor meer inspiratie kun je een kijkje nemen op onze pinterest accounts, daar staat een Lang leve de zomerswapbord op! Pinterest account van Babette & Sarah

 Doe jij ook mee? Wij zouden het heel leuk vinden!! Foto’s plaatsen en vermelden op social media mag altijd! gebruik dan daarbij de #langlevedezomerswap!. Op die manier kunnen we een nog bredere doelgroep trekken.

***

 

Dit vind je misschien ook leuk

11 reacties

 • Reply
  Rensina Steursma
  16/05/2016 at 13:01

  Wat gaaf!
  Eindelijk weet ik wat jullie plan was 🙂
  Ga me zeker opgeven, want wat een leuk thema.

  • Reply
   szaar
   16/05/2016 at 21:14

   Super leuk dat je meedoet!!

 • Reply
  Carola Bijveld
  16/05/2016 at 20:03

  Super leuk !
  Ps: kunnen jullie ergens een link van jullie pinterest account plaatsen ?

  • Reply
   szaar
   16/05/2016 at 20:09

   Dankjewel! Er staat nu een linkje naar onze accounts 🙂

 • Reply
  H*
  23/05/2016 at 17:50

  Oh wat leuk, ik wil heel graag meedoen, maar heb geen instagram. Mag dat ook?

  • Reply
   szaar
   23/05/2016 at 18:11

   Hallo, Helaas is het alleen mogelijk om mee te doen aan de Lang leve de zomerswap met een Instagramaccount omdat daar alle foto’s op gedeeld worden zodat iedereen dat kan bekijken 🙂

 • Reply
  Weekendagenda: met festival- en marktideeën - Happymakersblog
  27/05/2016 at 17:02

  […] Lang leve de zomerswap! Dat roepen Sarah van szaar.nl en Babette van studiobabsie.nl je heel blij toe. Samen organiseren zij een nieuwe zomerswap. Heb je zin om mee te doen? Op de websites lees je alle info: Studiobabsie en Szaar.  […]

 • Reply
  Romy
  08/06/2016 at 20:39

  Ik vind dit zo leuk! Ik word er ook blij van als ik allemaal artikels erover lees, maar helaas lukt het mij nu niet om er tijd voor vrij te maken, ooit lijkt het mij wel gaaf om mee te doen! Ik kijk nu al uit naar alle komende artikels van mensen die mee gaan doen! 😀

 • Reply
  Nikita Lussa
  04/07/2016 at 21:37

  Waarom ben ik altijd te laat voor dit soort dingen? Komt hopelijk ook een herfst editie toch :)??? Nikita Lussa

 • Reply
  Mijn #langlevedezomerswap – Femke blogt
  27/04/2017 at 09:15

  […] juni deed ik voor het eerst mee met een swap, de #langlevedezomerswap van Sarah & Babette! Ik was het al eerder op Instagram tegengekomen (de #instaswap), maar had er nog […]

 • Reply
  Doei juni, hallo juli! – Femke blogt
  28/04/2017 at 14:00

  […] icon=icon-heart size=12px color=#313130 ]   Ik doe mee met de ‘Lang leve de zomer swap’ van Sarah & Babette, erg leuk om alle spulletjes bij elkaar te zoeken en het pakketje samen te stellen. […]

 • Laat een reactie achter