0
21/04/2016 | Urban Jungle Bloggers

Urban Jungle Bloggers: Plants & Glass

Vandaag gaat alweer mijn tweede blogpost voor de Urban Jungle Bloggers online. Een paar weken terug kreeg ik weer een nieuwe mailtje van Igor & Judith met het nieuwe thema van deze maand. Plants & Glass werd het. Misschien is dat niet meteen een combinatie die je verwacht, plantjes met glazen potten. Maar als je er zo over nadenkt is het eigenlijk best wel een hele mooie combinatie. Op deze manier kun je de wortels van de plantjes eens in het zonnetje zetten, normaal zie je die nooit maar ze zijn eigenlijk veel te mooi om weg te stoppen! 

Ik trok de potjes uit de kast en stopte daar een paar wat plantjes in. Zelf gebruikte ik onder andere een oud jam potje en een weckpot, wat erg leuk is omdat het geen combinatie is die je meteen bedenkt. Je kan er allerlei plantjes in stoppen die je leuk vind!

Wat was het weer fijn om deze plantjes te fotograferen!

Wat vinden jullie eigenlijk van de Urban Jungle Bloggers? 

***

 

 

Dit vind je misschien ook leuk

3 reacties

 • Reply
  Babette | StudioBabsie
  22/04/2016 at 11:16

  Wat is dit leuk gedaan, mooie foto’s ook!!

 • Reply
  Rensina Steursma
  26/04/2016 at 19:35

  Wat leuk gedaan! Ik wist niet zo goed wat ik met het thema moest, dus heb dit keer helaas niet mee gedaan. Hopelijk de volgende keer weer.
  Trouwens ik dacht steeds al hoezo krijg ik nooit meer een blogje van szaar op mijn bloglovin. Nu snap ik het probleem…
  Je hebt je oude blog niet doorgekoppeld naar je nieuwe site. Dus volgde ik je niet meer. Nu wel weer gelukkig 😉

  • Reply
   szaar
   28/04/2016 at 18:43

   Ja dat klopt! Het doorkoppelen lukte niet dus ik moest hem opnieuw koppelen. Daardoor zijn alle volgers natuurlijk ook weg haha. Maar fijn dat het nu is gelukt en dat je me weer volgt 🙂 En dankjewel voor je lieve reactie!

  Laat een reactie achter